2022-01-22 07:55:08• hírek • hirado.hu

Száz kígyó között találtak rá egy marylandi férfi holttestére

Holtan találtak otthonában egy marylandi férfit több mint száz mérges és nem mérges kígyóval körülvéve. Szomszédja azután értesítette a rendőrséget, hogy a férfi egy ideje nem adott magáról életjelet.

A rendőrség azután vonult ki a 49 éves férfi otthonához, hogy az egyik szomszédja jelentette: már több mint egy napja nem látta a férfit, pedig ő nem bezárkózós fajta. Amikor a mentősök és a rendőrök a helyszínre értek, berontottak a lakásba, ahol a középkorú férfit több mint száz kígyó társaságában, vérbe fagyva találták.


A szomszédoknak fogalmuk sem volt arról, hogy a mellettük lakó féri, ilyen nagy mennyiségben tart otthon mérges kígyókat – olvasható a New York Post oldalán. „Szeretném megnyugtatni az embereket, hogy mindegyik kígyót befogtuk, és a leltár szerint egy állat sem hiányzik a falkából” – mondta Jennifer Harris, a Charles megyei állatfelügyelet szóvivője.


A felügyelet szerint egy több mint 4 méteres burmai piton volt a legnagyobb kígyó a házban. Harris azt is hozzátette, hogy ez volt a legnagyobb kígyófalka, amelyet több mint 30 éves pályafutása során látott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: